Select Page

Musiikista on tullut olennainen osa elämäämme, ja Instagram tunnustaa tämän. Kun Instagram-tarinoihin voi lisätä musiikkia, voit nyt ilmaista itseäsi entistä luovemmin. Tässä tutkimme, miten voit parantaa Instagram-tarinoitasi sisällyttämällä niihin suosikkimusiikkiasi.

Aluksi sinun on avattava Instagram-sovellus mobiililaitteellasi. Kun olet aloitusnäytöllä, pyyhkäise vasemmalta oikealle tai napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kamerakuvaketta. Tämä vie sinut tarinan luomiskäyttöliittymään.

Tarinan luomiskäyttöliittymässä sinulla on useita muokkausvaihtoehtoja. Yksi vaihtoehto on lisätä tarinaan tarroja, tekstiä tai muita visuaalisia tehosteita. Jos haluat lisätä musiikkia, napauta näytön yläreunassa olevaa tarrakuvaketta. Valitse sieltä “Musiikki”-tarrausvaihtoehto.

Kun olet valinnut musiikkitarra-vaihtoehdon, sinulle näytetään kappalekirjasto, josta voit valita. Voit selata suosittuja kappaleita tai etsiä tiettyjä kappaleita avainsanojen avulla. Kun löydät tarinaan täydellisesti sopivan kappaleen, napauta sitä esikatsellaksesi ja muokataksesi sen ulkoasua.

Instagramissa voit valita, mikä osa kappaleesta toistetaan tarinassasi. Voit valita joko intro- tai kertosäeosan mieltymyksesi mukaan. Lisäksi voit hallita, kuinka kauan kappale soi tarinassasi.

Kun olet mukauttanut ja sijoittanut musiikkitarran tarrasi tarinaan, voit muokata sitä edelleen mukauttamalla sen kokoa ja kulmaa aivan kuten mitä tahansa muuta tarraa Instagram-tarinoissa.

Kun kaikki on asetettu ja valmiina, jaa mestariteoksesi ystävien ja seuraajien kanssa napauttamalla “Sinun tarinasi” tai valitsemalla tietyt vastaanottajat.

Miksi lisätä musiikkia Instagram Storiesiin?

No, ellet halua seuraajiesi ajattelevan, että elämäsi on yhtä jännittävää kuin maalin kuivumisen seuraaminen, on aika piristää asioita pienellä musiikillisella säestyksellä.

Miksi lisätä musiikkia Instagram Storiesiin?

Musiikin lisääminen Instagram Storiesiin voi kohottaa kokonaiskokemusta ja vangita yleisösi ainutlaatuisella tavalla. Se tarjoaa luovan väylän itseilmaisuun ja parantaa sisältösi tarinankerrontaa. Oikealla musiikilla voit luoda tunnelmaa, herättää tunteita ja tehdä tarinoistasi kiinnostavampia. Tässä kuusi syytä, miksi musiikin lisääminen Instagram Storiesiin on harkitsemisen arvoista:

 1. Parantaa emotionaalista vaikutusta: Musiikilla on voimakas vaikutus tunteisiimme. Lisäämällä tarinoihisi sopivia kappaleita voit parantaa sisältösi yleistä emotionaalista vaikutusta. Halusitpa sitten välittää onnellisuutta, jännitystä tai jopa surua, oikea kappale voi auttaa sinua saavuttamaan sen.
 2. Herättää huomion: Kun Instagramissa on niin paljon sisältöä, on tärkeää erottua joukosta. Musiikin lisääminen tarinoihisi voi vangita huomion ja kannustaa katsojia pysymään mukana sisällössäsi pidempään.
 3. Lisää kontekstia ja syvyyttä: Musiikilla on kyky lisätä kontekstia ja syvyyttä tarinoihisi. Se voi luoda tietynlaisen tunnelman tai antaa lisämerkityksiä, joita pelkät sanat tai kuvat eivät välttämättä välitä tehokkaasti. Musiikin, kuvien ja videoiden yhdistelmä voi luoda yleisöllesi upeamman kokemuksen.
 4. Esittelee persoonallisuutta: Musiikkivalintasi kuvastaa persoonallisuuttasi ja makuasi. Sisällyttämällä tarinoihisi kappaleita, jotka resonoivat kanssasi, sinulla on tilaisuus esitellä erilainen puoli itsestäsi ja luoda yhteys yleisöösi syvemmällä tasolla.
 5. Lisää katsojien yhteenkuuluvuutta: Kun käytät tarinoissasi tuttuja tai suosittuja kappaleita, se voi luoda välittömän yhteyden katsojiin, jotka samaistuvat näihin kappaleisiin tai pitävät niistä. Tämä yhteys vahvistaa heidän sitoutumistaan sisältöösi ja lisää todennäköisyyttä, että he jakavat sitä muiden kanssa.
 6. Tehostaa tarinoiden säilyttämistä: Musiikin lisääminen voi myös lisätä tarinoiden säilyttämisastetta, koska se lisää katselukokemuksen yleistä nautittavuutta. Kun ihmiset muistavat, kuinka paljon he nauttivat jonkin tarinasi katsomisesta, he palaavat todennäköisemmin katsomaan lisää.

Näiden hyötyjen lisäksi on syytä mainita, että musiikin lisääminen Instagram Storiesiin on suhteellisen helppoa. Alusta tarjoaa erilaisia musiikkitarroja, efektejä ja muita ominaisuuksia, joiden avulla voit löytää oikeat kappaleet sisältöösi. Miksi et siis hyödyntäisi tätä tehokasta työkalua luodaksesi entistä mukaansatempaavampia ja kiehtovampia tarinoita? Ala kokeilla erilaisia kappaleita ja katso, miten se voi nostaa tarinankerrontasi tasoa Instagramissa.

Miten lisätä musiikkia Instagram Storiesiin: Koska me kaikki tiedämme, että hiljaiset tarinat ovat yhtä mukaansatempaavia kuin miimikkooppera.

Vaiheittainen opas siitä, miten lisätä musiikkia Instagram Storiesiin

Musiikin lisääminen Instagram Storiesiin on hauska ja luova tapa parantaa postauksiasi ja sitouttaa seuraajasi. Prosessi on yksinkertainen ja onnistuu muutamalla helpolla askeleella. Tässä on vaiheittainen opas siitä, miten voit lisätä musiikkia Instagram Storiesiin:

 1. Avaa Instagram-sovellus mobiililaitteellasi.
 2. Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa kamerakuvaketta päästäksesi Stories-toimintoon.
 3. Ota valokuva tai video tai valitse kuva tai video kirjastostasi pyyhkäisemällä näytöllä ylöspäin.

Siinä kaikki! Olet onnistuneesti lisännyt musiikkia Instagram-tarinaan. Eikö olekin jännittävää?

Nyt sukelletaan muutamiin ainutlaatuisiin yksityiskohtiin tästä ominaisuudesta. Kun lisäät musiikkia Storyyn, voit valita Instagramin tarjoamasta laajasta valikoimasta kappaleita. Nämä kappaleet on luokiteltu eri tunnelmien ja tyylilajien mukaan, joten voit löytää täydellisen soundtrackin Storyyn. Lisäksi voit myös etsiä tiettyjä kappaleita tai selata suosittuja kappaleita.

Muista säätää musiikin äänenvoimakkuutta liukusäätimellä ennen Storysi julkaisemista. Näin varmistat, että musiikki ei peittää postauksesi muuta äänisisältöä.

Joten anna mennä, ole luova ja lisää Instagram Storiesiin mukaansatempaavia kappaleita! Seuraajasi nauttivat varmasti postauksiisi lisätystä musiikillisesta kosketuksesta. Jaa suosikkikappaleesi ja luo interaktiivinen kokemus, joka jättää yleisöösi pysyvän vaikutuksen.

Nyt kun tiedät, miten helppoa musiikin lisääminen Instagram Storiesiin on, aloita kokeilu eri kappaleilla ja katso, miten se kohottaa sisältösi vaikutusta. Hyvää tarinankerrontaa!

Täydellisen musiikin löytäminen Instagram Storiesiin on kuin oikean asun valitseminen – se voi saada sinut näyttämään siistiltä ja trendikkäältä tai siltä kuin olisit ryöstänyt isoäitisi vaatekaapin.

Vinkkejä oikean musiikin valitsemiseen Instagram Storiesiin

Täydellisen musiikin valitseminen Instagram Storiesiin voi parantaa sisältöäsi huomattavasti. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan:

 1. Ota huomioon tunnelma: Valitse kappale, joka sopii tarinasi yleistunnelmaan. Olipa se sitten kohottava, romanttinen tai energinen, musiikin tulisi täydentää visuaalista ilmettä ja herättää haluttuja tunteita.
 2. Heijasta brändiäsi: Jos käytät Instagram Storiesia liiketoimintaan, on tärkeää valita musiikkia, joka vastaa brändisi imagoa. Mieti brändisi arvoja ja persoonallisuutta ja valitse kappaleet sen mukaisesti.
 3. Kiinnitä huomiota sanoituksiin: Varmista, että valitun kappaleen sanat eivät ole ristiriidassa viestin kanssa, jonka haluat välittää. Vältä kappaleita, joissa voi olla sopimatonta tai ristiriitaista sanoitussisältöä.
 4. Huomioi tekijänoikeudet: Kun valitset musiikkia Instagram Storiesiin, varmista, että sinulla on tarvittavat oikeudet tai luvat sen käyttöön. Voit tutkia rojaltivapaita musiikkikirjastoja tai käyttää Instagramin sisäänrakennettua musiikkitoimintoa.

Lisäksi on tärkeää löytää tasapaino luovuuden ja alustan ohjeiden noudattamisen välillä. Kokeile eri tyylilajeja ja tyylejä, mutta pidä mielessä, mikä resonoi eniten yleisösi kanssa. Kun valitset musiikin huolellisesti, voit luoda mukaansatempaavia ja mieleenpainuvia Instagram-tarinoita, jotka jättävät katsojiin pysyvän vaikutuksen.

Tee Instagram-tarinoistasi hittisingle näiden parhaiden käytäntöjen avulla musiikin lisäämiseen, sillä kuka tarvitsee sanoja, kun voi vain tunnelmoida?

Parhaat käytännöt musiikin käyttämiseen Instagram Storiesissa

Musiikin käyttäminen Instagram Storiesissa voi parantaa käyttäjien kokonaiskokemusta ja sitoutumista. Tässä on muutamia parhaita käytäntöjä musiikin sisällyttämiseen Storiesiin:

 1. Valitse oikea kappale: Valitse kappale, joka sopii tarinasi tunnelmaan tai teemaan. Ota huomioon kappaleen tempo, sanat ja energia, jotta saat aikaan halutun vaikutuksen.
 2. Ajoita se hyvin: Varmista, että musiikki alkaa oikealla hetkellä täydentämään visuaalista ilmettäsi. Käytä editointityökaluja synkronoidaksesi avainhetket kappaleen tiettyihin osiin.
 3. Käytä tarroja ja sanoituksia: Hyödynnä Instagramin sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten musiikkitarroja ja sanoituksia, lisätäksesi visuaalisia elementtejä, jotka parantavat musiikin kuuntelukokemusta katsojillesi.
 4. Sekoita ja sovita: Kokeile eri musiikkityylejä, jotta tarinasi pysyvät tuoreina ja jännittävinä. Yhdistele eri tyylilajeja tai luo soittolistoja eri tunnelmien tai teemojen mukaan.
 5. Kunnioita tekijänoikeuslakeja: Varmista, että sinulla on lupa käyttää tarinoissasi tekijänoikeudella suojattua materiaalia. Tutustu Instagramin ohjeisiin tekijänoikeusrikkomuksista.

Harkitse lisäksi yleisösi sitouttamista kysymällä heidän suosikkikappaleitaan tai luomalla musiikkiin liittyviä interaktiivisia kyselyitä. Tekemällä harkittuja valintoja sisällyttäessäsi musiikkia Instagram-tarinoihisi voit vangita yleisösi ja luoda mieleenpainuvan kokemuksen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kun käytät musiikkia Instagram-tarinoissasi, on tärkeää valita oikea kappale, ajoittaa se hyvin, hyödyntää tarroja ja sanoituksia, sekoittaa eri tyylejä ja noudattaa tekijänoikeuslakeja. Kun pidät mielessä nämä parhaat käytännöt, voit kohottaa Story-sisältöäsi ja tehdä siitä kiinnostavampaa seuraajillesi.

Vaikka elämäsi olisi sekaisin, ainakin Instagram-tarinoissasi on hyvää musiikkia.

Johtopäätös

Musiikki ei ainoastaan herätä tunteita, vaan se myös lisää syvyyttä ja persoonallisuutta tarinoihisi. Koska Instagramin kirjastossa on tarjolla laaja valikoima musiikkivaihtoehtoja tai valitsemalla omasta kokoelmastasi, voit räätälöidä ääniraidan vastaamaan tarinasi tunnelmaa tai teemaa. Näin voit välittää viestisi tehokkaasti ja vangita yleisösi.

Lisäksi sanoitustarrojen tai biisisuositusten kaltaisten ominaisuuksien hyödyntäminen voi kohottaa tarinankerrontaa entisestään. Näyttämällä taustalla soivan kappaleen sanat tai ehdottamalla sisältöösi liittyviä kappaleita voit tarjota lisäkontekstia ja parantaa yleistä käyttäjäkokemusta.

Muista myös, että tekijänoikeuskysymykset ovat tärkeitä, kun käytät musiikkia tarinoissasi. On tärkeää varmistaa, että sinulla on asianmukaiset lisenssit tai luvat kaikkeen käytettyyn tekijänoikeudellisesti suojattuun materiaaliin. Jos haluat laajan kokoelman tekijänoikeuksista vapaata musiikkia, kannattaa tutustua SoundCloudin Creative Commons -osion kaltaisiin alustoihin tai Bensoundin kaltaisiin verkkosivustoihin.

Lisäksi kokeilemalla erilaisia äänenmuokkaustyökaluja voit lisätä Instagram-tarinoihisi ammattimaisen ilmeen. Ominaisuudet, kuten sisään- ja uloshimmennykset tai äänenvoimakkuuden säätäminen, voivat auttaa hiomaan äänenlaatua ja luomaan saumattomia siirtymiä useiden klippien välille.

Lyhyesti sanottuna musiikin sisällyttäminen Instagram-tarinoihisi ei ainoastaan lisää sitoutumista, vaan se myös lisää luovaa kipinää sisältöön. Kun otat tekijänoikeussäädökset huolellisesti huomioon ja hyödynnät alustan eri ominaisuuksia, voit tehdä tarinoistasi entistä mieleenpainuvampia ja yleisöäsi vangitsevampia. Miksi siis odottaa? Aloita mielenkiintoisten sävelten tutkiminen ja anna niiden olla olennainen osa seuraavaa Instagram-tarinaasi!

Usein kysytyt kysymykset

1. Voinko lisätä musiikkia Instagram-tarinaani?

Kyllä, voit lisätä musiikkia Instagram-tarinaan. Instagram tarjoaa laajan valikoiman musiikkivaihtoehtoja, joista käyttäjät voivat valita.

2. Miten voin lisätä musiikkia Instagram-tarinaani?

Jos haluat lisätä musiikkia Instagram Storyyn, avaa Instagram-sovellus, siirry Story-kameraan pyyhkäisemällä oikealle, ota kuva tai nauhoita video ja napauta sitten tarrakuvaketta. Etsi musiikkitarra ja valitse kappale käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

3. Voinko lisätä omaa musiikkia Instagram Storyyn?

Kyllä, voit lisätä omaa musiikkia Instagram-tarinaan, jos se on saatavilla Instagramin musiikkikirjastossa. Jos haluamaasi musiikkia ei ole jo luettelossa, et voi käyttää sitä suoraan.

4. Onko Instagram-tarinassa olevan musiikin pituutta rajoitettu?

Kyllä, musiikin pituutta Instagram Storyssa on rajoitettu. Voit valita tietyn kappaleen osan, joka sopii sallittuun kestoon, joka on yleensä enintään 15 sekuntia useimmille kappaleille.

5. Voinko esikatsella musiikkia ennen sen lisäämistä Instagram Storyyn?

Kyllä, voit esikatsella musiikkia ennen sen lisäämistä Instagram Storyyn. Kun olet valinnut kappaleen, sinulla on mahdollisuus kuunnella kappaleen esikatselu varmistaaksesi, että se on haluamasi kappale.

6. Voinko muuttaa musiikkitarran sijoittelua ja kokoa Instagram-tarinassani?

Kyllä, voit muuttaa musiikkitarran sijoittelua ja kokoa Instagram Storyssa. Kun olet lisännyt tarran, voit siirtää sitä napauttamalla ja pitämällä sitä alhaalla tai nipistämällä sitä voit muuttaa sen kokoa haluamallasi tavalla.